Stenhuggeri

Stenhuggeri – Petterssons Stenhuggeri  

Som komplett och gediget Stenhuggeri i Trollhättan finner du det mesta du kan tänka dig. Bland annat finner flera olika gravtillbehör för att du ska kunna smycka ut gravstenen eller gravplatsen och göra det unik. Ge den det där lilla extra. Kom gärna förbi vårt stenhuggeri och välj och vraka i vårt kvalitetssortiment.  

Vanliga tillbehör för utsmyckning 

Inne i vårt stenhuggeri i Trollhättan finns det mängder av gravtillbehör i olika former och färger. Några av de mest populära valen brukar bli sparvar, duvor, katter, hundar och fjärilar. Dessa tillbehör tillverkas i helgjuten brons och är perfekt som utsmyckning av graven. Fråga gärna vår erfarna och sakkunniga personal om tips och låt dig inspireras. 

Lyktram i brons 

Vi erbjuder även lyktram i helgjuten brons. Monteringen sker genom ett hål i stenen och är även det ett vanligt tillbehör i vårt stenhuggeri. Lyktramar finns i flertalet färger i glasfönstren vilket gör att du enkelt kan skapa ett stämningsfullt och unikt sken vid graven. Eftersom lyktan tillverkas i en högkvalitativ och stryktålig konstruktion kommer ljuset brinna säkert och helt skyddat från både blåst och oväder.  

stenhuggeri

Beställ ditt tillbehör redan idag 

Hos oss är ingenting omöjligt. Finner du inte det du söker i vårt breda sortiment ser vi givetvis till att lösa det på annat sätt. Med möjlighet till egentillverkning i vårt stenhuggeri kommer vi kunna plocka fram skräddarsydda lösningar för att uppfylla dina behov och önskemål i allra största mån.  

 

Kontakta oss på Petterssons Stenhuggeri i Trollhättan 

Vet du inte vad du ska välja, hur du ska gå tillväga eller vad som är bäst lämpat? Tveka inte på att ta kontakt med vårt stenhuggeri. Vi kommer se till att svara på dina frågor och vägleda dig till ditt bästa och mest optimala köp. Varmt välkommen in till oss i Trollhättan!