Min rekommendation av fasadfärg

Jag har världens bästa tips på fasadfärg! I somras målade jag om vårt sommarhus som var i stort behov av en ommålning. Det finns väldigt mycket att tänka på när du ska måla om ditt hus. Allt från hur du ska gå tillväga till vilken färg samt kulör du ska välja. Här kommer mina absolut bästa tips på hur du ska gå tillväga.

Att tänka på

Det finns flera punkter på saker du bör tänka på, här kommer en liten lista på vad du bör tänka på:

  • Gör ett noggrant grundarbete av fasaden innan du påbörjar målningen.
  • Tvätta av fasaden noggrant.
  • Borsta bort smuts från fasaden.
  • Investera i rätt penslar och färg.
  • Fasadfärg håller olika kvalité.
  • Genom rätt förutsättningar håller färgen bättre.

Fasadfärg

En enkel fasadfärg

När jag skulle välja en färg utgick jag från vilken färg som var enklast att använda. Min utgångspunkt blev att välja en färg som var lätthanterlig och tacksam mot träunderlaget. Med rätt färg blir det betydligt mycket enklare att måla om din fasad på huset, sommarstugan eller garaget. Jag rekommenderar Växjö Färg & Tapet som har en lätthanterlig färg som ger ett riktigt bra resultat. Med rätt färg blir det betydligt mycket enklare att måla om där hemma.

VFT – mästare på fasadfärg

Jag valde att ta hjälp av Växjö Färg & Tapet som är otroligt skickliga på färg och måleri. Med rätt grundförutsättningar kommer arbetet och målningen att gå betydligt mycket lättare. Att välja ett företag som är skickliga på det de gör är alltid ett vinnande koncept.

Lycka till med målningen

Med detta sagt vill jag passa på att önska dig lycka till med din ommålning. Tänk på att fundera igenom allt ovan innan du beslutar dig för att påbörja din ommålning. Fasadfärg är fantastiskt när du bara har rätt förutsättningar för att använda det.