Berglunds trafikskola – En körskola Kalmar

Välkommen till en körskola Kalmar. Kalmars äldsta och trevligaste trafikskola. Det ska vara roligt att ta sitt körkort, samtidigt som det ska vara utvecklande för dig. Vi har arbetat med körkortsutbildningar i över 90 år och vi kan det här med körkort. Kontakta oss idag om du går i funderingar och tankar om att skaffa körkort!

Det är många som genom åren lärt sig köra bil på Berglunds Trafikskola i Kalmar. Det började 1925, då under namnet John Berglunds Bilskola. I mer än 90 år har vi lotsat många fram till det hägrande körkortet. Från början utbildade vi mestadels på personbil, men idag kan vi även erbjuda dig utbildning på moped, utökad B (B96), tung släpvagn (BE) och personbil (B)

Körskola Kalmar

Med mångårig erfarenhet kombinerad med moderna utbildningsmetoder är vi övertygade om att du snabbt skall bli en säker förare, oavsett vilket fordon du väljer att lära dig köra.
Upplev gemenskap och trivsel på vår skola. Berglunds Trafikskola i Kalmar präglas av professionalism och god service.

Våra kurser

Intensivkurs, handledarkurs, riskutbildning och körkortstillstånd. Vi hjälper dig med allt när det kommer till att skaffa körkort. Vi erbjuder bland annat intensivutbildning för personbil året runt.

Introduktionsutbildning / Handledarkurs

Vare sig du vill övningsköra privat eller i körskola krävs det att du som elev har körkortstillstånd. För privat övningskörning behöver din handledare även ha ett handledartillstånd och ni båda har gått Introduktionsutbildningen.

Bra Fordon att övningsköra i

Vi har lättmanövrerade och bekväma samt behagliga övningsfordon att köra för dig som elev. Bilarna har både en bra komfort samt att du med bilens utrustning och rutornas utformning lätt kan ha uppsikt runt bilen.

Våra fordon är Golf 7 2017 inklusive en Golf 7 automatbil 2018 och givetvis har vi tagit hänsyn till att bilen ska vara lika lättmanövrerad och ha samma åkkomfort för dig som elev samt att det ska vara en bra arbetsplats för vår personal.