Bokstöd – ger ordning i dina hyllor

Har du bokstöd i dina bokhyllor? Jag kan rekommendera Hyllteknik i Alvestas bokstöd. De har ett väldigt brett sortiment för allt som du kan behöva på kontoret eller i hemmet. Att välja ett bokstöd till din förvaring gör otroligt stor skillnad efter som du får en helt annan sortering i dina hyllor.

Mitt intresse av inredning

Jag har alltid varit väldigt intresserad av inredning och design. Inredning för mig gör så otroligt mycket i ett hem och jag tycker det är så himla kul att inreda och pyssla hem. Då pratar vi om allt från att sortera din arbetshylla med bokstöd till att köpa växter som förgyller dina fönsterbrädor. Intresset för inredning har alltid funnits med mig och jag har alltid tyckt att det är lika kul. Jag sitter många timmar per dag och söker på inredning på hemsidor över hela världen.

Bokstöd

Ett bokstöd – en grym detalj

Har du väldigt mycket böcker i dina hyllor? Då kan jag rekommendera att sortera upp hyllan med ett bokstöd. För det första skapar det en ordning bland dina saker och samtidigt ser det väldigt stilrent ut. Med avskiljare skapar du en bra struktur på dina saker.

Om mig som person

Jag tog studenten för tre månader sedan och drömmer nu om att få arbeta med inredning. Att få jobba med det man älskar måste ju vara drömmen? Men för att nå sina drömmar måste man arbeta hårt. Dagar och nätter fylls med arbete, planering och strategier på hur man ska ta sig dit. Men brinner man verkligen för något så kommer man alltid fortsätta att kämpa för det.

Mina tips till dig

Här kommer mina absolut bästa tips till ditt hem, små förändringar som kan göra en stor skillnad. Strukturera upp dina saker, rensa ut och släng allt det som är onödigt. Idag finns flera köp och sälj sidor där du kan sälja av dig saker. Och mitt sista men absolut bästa tips – skaffa bokstöd, jag lovar att det kommer göra stor skillnad för din bokhylla.