Begagnade rolex till riktigt bra pris!

Allt fler väljer att köpa begagnade rolex

Jag satt och diskuterade med mina arbetskamrater på jobbet om skillnaden mellan nya och begagnade rolex. En av mina arbetskamrater har nämligen en Rolex Submariner som han köpte begagnad. Enligt honom är det inte alls stor skillnad på en begagnad och en ny. Jag har länge själv funderat på en rolex eller en omega och varit lite kritisk till att köpa en så dyr klocka begagnat. Visst känns det tryggare att gå till en rolex återförsäljare och köpa klockan helt ny, känslan när någonting är nytt och att packa upp det slår ju allt! Men enligt min kollega sade han att den var precis som ny när han köpte den, plus att den kostade 12.000 mindre än en helt ny version. Den var inpackad snyggt i sitt fodral och när han öppnade den fanns det även ett äkthetsbevis som tydde på att den var äkta. Klockan i sig såg precis ut som ny och var extremt välskött. Får man den för några tusen billigare än vad den kostar ny kanske det är värt det. Min fru tycker det är ett onödigt inköp och tycker att vi kan lägga pengarna på roligare saker. Men precis som kvinnor älskar väskor och smycken förstår inte hon att vi män känner samma sak när det gäller klockor. Ingenting slår ett riktigt snyggt armur, speciellt inte om det är en ny eller begagnade rolex. Jag bad att få testa min kollegas klocka som var lite för stor för mig, mina handleder är av storleken mindre jämfört med hans underarmar som han säkerligen tränar 1-2 gånger i veckan. Men jag kunde ändå känna direkt att detta var en klocka som föll mig i smaken. Han tipsade mig om en bra återförsäljare av begagnade rolex, urverket. Det blir till att ta ett snack med frun när jag kommer hem ikväll, vem vet? Om jag är riktigt snäll och säljer in det bra kanske det blir en rolex för mig också 😉