Airboard i svart med blå lysdioder

Som den fattiga student jag var för ungefär 6 månader sen gick jag länge och drömde om att köpa mig en riktigt cool airboard. Jag såg klipp på youtube med folk som åkte rundor på sina och det såg riktigt nice ut. En polare till mig som studerade till civilekonom och visste bättre än mig hur man sparade och skötte sina pengar smart hade råd och köpte en röd airboard med blåa dioder som lös undertill. Jag tyckte det såg så kul ut när han kom åkandes på den och en gång fick jag testa den. Det var betydligt svårare än vad jag tänkt mig och lite halvberusad som jag var tog det inte lång tid innan jag flög i backen, dock med ett leende på läpparna. Det var då jag bestämde mig att jag också skulle köpa en, jag letade överallt och hittade många som föll mig i smaken. Dock så kostar dem en del och det är inget som jag kunde prioritera då som student med CSN som min ända inkomstkälla.

Det har nu gått 4 månader sen jag fick min anställning som säljare på Canal Digital och jag trivs riktigt bra, jag har börjat komma in i det säljande tänket och lyckats sälja till mig några provisioner. Ni vet vart jag kommer komma nu, självklart till att jag äntligen har beställt min eftertlängtade airboard. Det blev en svart med blå lysdioder undertill precis som min polare hade när jag studerade. Jag beställde min airboard från airboardexperten.se igår så den borde komma någon gång i denna vecka. Längtar fruktansvärt mycket och det skall bli kul att visa arbetskamraterna den på jobbet. Nu blir det sängen då en lång dag på kontoret väntar imorgon, ha de gott!

airboard

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *